GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER!

2-3 dages levering

30 dages fuld returret

Kundeservice: 26 56 96 38

Home Page Content

RumRum er mere end lammeskind

Vi har stort fokus på vores lammeskind, da dette er vores absolut bedst sælgende produkter, og noget som vi sælger hele året. Men vi har masser af andre lækre varer i butikken.
Da vi slog dørene op i 2011, var det primært puder, duge, viskestykker og andre boligtekstiler, der lå på hylderne. Vi har sidenhen været over andre slags bolig interieur (lysestager, vaser, krukker, kurve, små møbler og andet), men i dag er RumRum mere og mere blevet en butik med lammeuldsprodukter og lammeskind. Det er sket helt naturligt eftersom vi har fundet ud af, at vores kunder er helt vilde med denne slags varer og det er vi også selv!
Vi udvider løbende sortimentet og drømmer om at blive landets største forhandler af gode kvalitetsprodukter i lammeuld.

Lige nu er fokus på lammeskind, hjemmesko, handsker i uld, uldhalstørklæder, produkter til børn i alle aldre. 

Vi forhandler desuden uldsåler til dine sko, som er fantastiske om vinteren, for de gør at du kan bruge alle dine pæne sko, uanset hvor koldt det er udenfor, for så længe du har et par af vores uldsåler i dem, vil du ikke fryse om fødderne.
Kulden kommer nedefra og hvis dine skosåler ikke er ordentligt isolerede, går kulden fra jorden op i dine fødder og gør dig kold i hele kroppen (Det samme gælder dit hoved, hvor der forsvinder store mængder varme, hvis du ikke har hue på, men det er en helt anden snak).

 

Rumrum på Frederiksberg

 

Copyright © 2018 RumRum